Pieteikšanās BPF turpinās!

Jau otro gadu notiks Baltic Pitching Forum: trīs Baltijas valstu īsfilmu festivālu kopīgā iniciatīva, kuras ietvaros režisori no Baltijas valstīm prezentē savas filmu idejas kino jomas profesionāļiem no Eiropas, saņemot padomus un ieteikumus uzlabojumiem.

Šī ir unikāla iespēja prezentēt savu ideju un saņemt ieteikumus no kino jomas profesionāļiem: izplatītājiem, producentiem un festivālu pārstāvjiem!

Baltic Pitching Forum notiks Vilnius Film Shorts festivāla ietvaros Viļņā, Lietuvā 10.-11. oktobrī.

Kas var pieteikties:

Filmu režisori un/vai producenti no Latvijas, Lietuvas vai Igaunijas, kuri ir pabeiguši vismaz vienu īsfilmu un šobrīd attīsta nākamo, kas atbilst šādiem kritērijiem:

- īsa spēlfilma
- šobrīd ir attīstīšanas fāzē
- līdz 30 minūtēm gara
- paredzēta starptautiskajai publikai

Izvēlēto dalībnieku/projektu skaits:

Atlases komisija izvēlēsies no iesniegumiem atlasīs 9 projektus (3 filmu projekti no katras valsts). Divi projekta veidotāji (producents un/vai režisors) tiks uzaicināti apmeklēt Baltic Pitching Forum, lai piedalītos forumā.

Kā iesniegt savu projektu:

Pieteikuma forma ir atrodama šeit: www.filmshorts.lt/Baltic_Pitching_Forum
Pieteikuma forma ir jāaizpilda angliski!
Lūdzam pievērst uzmanību, ka pieteikuma formai ir jāsagatavo sekojoši materiāli angļu valodā: treatment, synopsis, director and producer’s intents and CVs, link to the director’s previous work, script (not mandatory), financial and distribution plans (not mandatory), visual reference material (not mandatory).

Scenārijiem ir jābūt oriģināliem. Jebkāda veida aizņemšanās un ar autortiesībām aizsargāta materiāla izmantošana nav atļauta.

Atlase

Atlases komisija, kas sastāv no 3 cilvēkiem, izskatīs visus pieteikumus. Katru pieteikumu izlasīs vismaz divi vērtētāji. No iesniegtajiem darbiem tiks izvēlēti 9 projekti, un divi projekta pārstāvji tiks uzaicināti apmeklēt Baltic Pitching Forum.
Projektu autori par atlases rezultātiem tiks informēti ne vēlāk kā 2014. gada 11. septembrī.

Baltic Pitching Forum nav dalības maksas!

Vairāk informācijas: http://filmshorts.lt/en/baltic-pitching-forum/regulations/

Jautājumu gadījumā vērsties pie Baltic Pitching Forum pārstāves Latvijā, 2ANNAS producentes Agneses Loginas: agnese@2annas.lv