LATVIJAS VĪRIETIS LABĀ DABĀ

Starptautiskajā mūzikas festivālā LABA DABA šogad būs skatāmas īsfilmas un vidēja garuma Latvijas režisoru filmas, ko piedāvā Starptautiskais filmu festivāls 2ANNAS. Filmas guvušas gan lokālu, gan starptautisku atzinību. To vidū brāļu Ābeļu režisētā un Tamperes filmu festivālā galveno balvu ieguvusī filma “Kastrāts Kuilis”, Aika Karapetjana “Riebums”, Lienes Lindes “Četri mielasti”, Valērija Oļehno “PA PA”.

Programma būs skatāma 1.augustā festivāla LABA DABA kinozālītē. Mūzikas festivāls notiks no 31.jūlija līdz 2.augustam, tas pulcē klausītājus jau septīto gadu Līgatnes "Ratniekos". Festivālā piedalīsies vairāk kā 70 grupas un DJ apvienības uz sešām skatuvēm. Kopumā festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām aktivitātēm visām paaudzēm.

Savukārt filmu festivāls 2ANNAS šogad notiks septembra pēdējā nedēļā. Šī gada tēma ir Vīrietis: varonis, mīļākais, āksts. Līdz festivāla sākumam piedāvāsim vairākas filmu programmas mūzikas un mākslas festivālos un citos kultūras pasākumos, vienlaikus ar diskusiju un dažādu jomu ekspertu komentāriem medijos ceram aktualizēt tēmu par vīriešu sociālajām lomām un stereotipiem.

Programma